+40 21 319 30 08
+40 21 367 24 76

Business to Business

CONSULTANTA PENTRU ORGANIZARE DE LABORATOR

BIOgenetiX ofera servicii de consultanta pentru proiectarea si organizarea laboratoarelor de biologie moleculara si genetica. Aceste servicii tin de proiectarea laboratoarelor in acord cu legislatia in vigoare, propunerea si proiectarea circuitelor in functie de investigatiile ce urmeaza a se realiza si de tehnologiile ce urmeaza a fi utilizate sau de modul in care anumite laboratoare pot fi reorganizate in accord cu noile tehnologii implementate, cat si restrictiile de spatiu existente.

BIOgenetiX va sustine astfel de servicii atat pentru laboratoare noi, dar si pentru laboratoare care se reorganizeaza (se extind, isi schimba profilul investigatiilor sau tehnologiile, isi restrang spatiile in care activeaza, se muta sau pur si simplu se reorganizeaza in totalitate).

In situatia in care necesitatile clientilor vizeaza inclusiv efectuarea de lucrari de constructii, colaborarea se poate extinde si pe aceasta categortie de servicii si lucrati.

SERVICII DE FINANTARE SI CONSULTANTA FINANCIARA

Pentru partenerii nostri incercam intotdeauna sa oferim mai mult. Incercam sa le facilitam accesul la informatii sau la resurse astfel incat sa sustinem impreuna procese de dezvoltare bazate pe cooperare.

BIOgenetiX are placerea de a va face cunoscut parteneriatul cu Small Finance IFN, societate financiara nonbancara impliata profound in finantarea si sustinerea dezvoltarii sectorului IMM-urilor in Romania.

Serviciile propuse pot acoperi, in functie de nevoile clientilor nostrii, realizarea de studii de fezabilitate, redactarea de planuri de afaceri, servicii de finantare, consultanta financiara si de management pre si postfinantare, cursuri de pregarire in management financiar sau general, coaching pentru personal.

Procesele de finantare pot fi initiate atat pentru asigurarea resurselor financiare necesare achizitionarii de produse de la BIOgenetiX cat si pentru proiecte de dezvoltare a activitatii existente a clientilor, dezvoltarii de noi facilitati sau a oricaror alte planuri legate de domeniul activitatii de laborator.

CERTIFICARE ISO

O etapa importanta in maturizarea unui laborator este asigurata de obtinerea certificarilor privind asigurarea calitatii. Acestea confirma atat capacitatea personalului ce isi desfasoara activitatea in acel laborator, cat si calitatea produselor sau tehnologiilor si metodelor utilizate.

Pentru clienti certificarea unui laborator aduce un plus de imagine cat si plus de incredere. Pentru furnizori, certificarea ISO a unui laborator este deasemenea importanta deoarece demonstreaza intr-o mare masura probitatea profesionala si preocuparea privind o buna organizare si un bun management.

BIOgenetiX, prin specialistii sai, poate asigura accesul facil la servicii de consultanta si asistenta in vederea obtinerii certificarii privind managementul calitatii pentru laboratoare. Aceasta inseamna ca, in functie de cerintele clientilor, putem sa asiguram atat elemente de instruire a personalului, auditare a proceselor interne, cat si intocmirea impreuna cu personalul clientului a tuturor documentelor si documentatiilor necesare.

SERVICII IT

BIOgenetiX intretine relatii de colaborare cu companii specializate in asigurarea de servicii din zona tehnologie informatiilor cum ar fi: implementarea de sisteme software integrate pentru management de laborator, asigurarea de personal specializat in realizarea de lucrari cu specific hardware: configurare si realizare de retele, intretinere periferice, instalare servere sau noduri de comunicatie, centrale sau sisteme de telefonie, diverse lucrari de automatizare.

Deasemenea BIOgenetiX are placerea de a aduce la cunostinta partenerilor de afaceri si de a recomanda serciciile companiei Pixel Design Development specializata in realizarea de site-uri web.