+40 21 319 30 08
+40 21 367 24 76

Despre noi

Noi nu vindem pur si simplu produse.
Noi oferim clientilor nostri increderea de a lucra cu produsele noastre.

Lucian Cojocaru

BIOgenetiX

BIOgenetiX este o companie infiintata in anul 2003 si care, incepand cu anul 2009, activeaza ca distribuitor de produse destinate diagnosticului paraclinic si cercetarii. BIOgenetiX este o companie specializata in asigurarea de servicii integrate destinate utilizatorilor de tipul laboratoarelor clinice, de biologie moleculara, genetica, citogenetica, anatomie patologica sau altor laboratoare ce apeleaza la biotehnologii de ultima generatie. Incepand cu anul 2013 a fost initiata si divizia Life Science ce se adreseaza laboratoarelor de cercetare. Toate servicile oferite sunt circumscrise obiectului principal de activitate al societatii reprezentat de distributia de produse medicale, de cercetare si cu aplicatii speciale.

Incepand cu anul 2013 BIOgenetiX si-a extins vanzarile in Republica Moldova, stabilind cu aceasta ocazie si acordurile de colaborare cu compania DVC MEDICAL VISION. In acest context BIOgenetiX a dezvoltat o noua divizie de servicii si va participa la proiecte de cosntructie si amenajare sali de operatie sau laboratoare.

In 2014 este planificat un nou pas in sensul extinderii zonei de afaceri in tarile fostei Republici Iugoslave in timp ce 2015 ar trebui sa insemne inceptul activitatii BIOgenetiX in Albania.

MISIUNE

Misiunea noastra este sa oferim clientilor un pachet de servicii si produse astfel incat imaginea noastra, produsele pe care le oferim sau serviciile asigurate sa devina sa devina pur si simplu BIOgenetiX.

VALORI

Valorile care ne conduc in demersul nostru sunt:
• satisfactia si increderea clientilor nostri
• calitatea produselor si serviciilor pe care le distribuimm
• calitatea si satisfactia personalului nostru
• probitatea noastra morala
• relatiile cu clientii nostri
• relatiile cu furnizorii nostri

In present activitatea BIOgenetiX este structurata in cateva divizii distincte astfel:


este divizia care concentreaza activitatea principala si cea mai veche a companiei noastre. BIOgenetiX va concentra toate activitatile din sfera serviciilor de distributie adresate laboratoarelor de biologie moleculara si genetic, fie laboratoare de diagnostic, fie de cercetare.

este divizia care deserveste laboratoarele cu profil oncologic: anatomie patologica, HC, IHC, CISH, FISH, citologie, biologie moleculara, oncogenetica. BIOgenetiX furnizeaza in Romania cele maiperformante sisteme de automatizare destinate acestor laboratoare.

este o divizie axata in parte pe activitati de subdistributie pentru produse ca Roche, Siemens, Horiba, Orgentec. Deasemenea exista o parte de produse importate in mod direct si exclusiv de BIOgenetiX astfel incat portofoliul nostru acopera: hematologie si coagulare, biochimie, imunoligie. Solutiile propuse merg de la sisteme automate pana la teste rapide acoperind necesitatile oricarui laborator de orice dimensiune.

are o activitate foarte complexa acoperind servicii de proiectare si punere in opera sali de operatie si laboratoare. Aceste servicii sunt asigurate in asociere cu companiile DVC MEDICAL VISION si KARISMEDICA SPA GATTATICO BUCURESTI.

este divizia de asistenta tehnica si service echipamente a BIOgenetiX. Aceste activitati sunt asigurate in parteneriat cu compania Med Plast, acoperind atat teritoriul Romaniei si nu numai.

distribuie produse speciale pentru pacienti cu disfunctii metabolice. Aceasta este o divizie in expansiune a companiei fiind din ce in ce mai cunoscuta pentru pacientii cat si institutiile de profil din Romania.

asigura serviciile logistice ale BIOgenetiX de la importuri si livrari si pana la transporturi speciale cu vehicule izoterme proprii effectuate pentru terti.

este o divizie foarte noua BIOgenetiX, activitatea acesteia fiind inca in curs de organizare.